VILLCONTROL

Épületvillamossági kivitelezés

Villanyszerelés

Villanyszerelői tevékenység:

Vállalkozás lakások és családi házak teljes kőrű villanyszerelését vállalja. Fogyasztásmérő berendezéstől a szerelvényezésig várjuk megkeresésüket. Közel 30 év épületvillamosági kivitelezési tapasztalattal állünk az önök rendelkezésére. 

Nagyon fontosnak tartom kiemelni és előre objektíven tisztázni kedves érdeklődővel, hogy kérej el a megbízott vállalkozó alapvégzettségét igazoló dokumentumot, ugyanis az utóbbi időben felszaporodtak a jogosulatlan mukavégzésből adódó hibás, gyenge minőségű kivitelezések. Ami maga után vonza az ISMÉTELT KOMOLY KÖLTSÉGEN való hibajavításokat. Ezek sokszor nem kizárólag a rossz működést vonzák maguk után, hanem a KÖZVETLEN ÉLETVESZÉLY okozata is megvalósul. NEKOCKÁZTASSON! 

Lakasvásárlás előtt, vagy után, nem mindegy!

Vásárlás előtt kmoly pénzt lehet megtakarítani a villamos hálózat ellenőrzés elvégzésével, vagy meg lehet nyugodi a villamos hálózat megfelelősége miatt.
Tapasztalataink szerint a frissen felújított lakásokban is sok a hiba. Villanyszerelésnél a hibajavítások során sokszor meg kell bontani a falazatot. Ez nem csak pros, koszos, hanem anyagilag is megterhelő! 

– Vásárlas után  (felmérés, ajánlatkészítés, kivitelezés)

Egy felmérés keretében feltérképezük a lakás villamos hálózatát, a betáplálástól egészen a végpontokig. Ilyenkor folyamatos kontaktban vagyunk ügyfeleinkel, személyesen győződhetnek meg a hibákról. Ezeket a problémákat nem szaknyelven, hanem az ügyfelek álltal érthetően magyarázzuk el. Egyetetjük az igényeket, mik azok az igények amiket megrendelőnk szeretne az ingatlanában. Ezekután mind mi, mind az ügyfél ttisztába kerül azigényelt műszaki tartalommal, ERRE A MŰSZAKI TARTALOMRA KÜLDÜNK EGY KIVITELEZÉSI ÁRAJÁNLATOT. Az ajánlat elfogadása után egyeztetetett időpontban tudjuk kezdeni a kivitelezési munkálatokat.

További szolgáltatások